Prezentare

____________________________________________________________________________________

 

Microplasma este o prestigioasã firmã privatã, cu o bogata experientã în industria de prelucrari metalice , infiintata in anul 1992 si care detine astãzi un loc de frunte în ierarhia firmelor românesti de profil. Produsele realizate sunt capabile sã rãspundã exigentelor actuale si a celor de viitor, în ceea ce priveste asigurarea cu piese de schimb a industriilor petrochimice, energetice, nucleare, consructii navale etc.

Microplasma este lider în productia de garnituri industriale de tip spirometalic, metaloplastic, metalice, fara azbest etc. si una din firmele private din acest domeniu care cunoaste o dezvoltare rapidã în peisajul economic românesc.

Înfiintatã initial în scopul producerii de piese de schimb pentru industria petrochimica, compania si-a mentinut înaltele standarde de calitate si service, marindu-si sfera de activitate prin oferirea de servicii si echipamente catre industria de constructii si reparatii navale.

Firma este specializatã în prezent în fabricarea garniturilor industriale, compensatorilor lenticulari, echipamentelor navale de punte (outfitting) si reconditionarilor.

Microplasma are un numar de peste 80 de angajati cu o bogata experienta industriala, asigurand totodata prin mijloace specifice perfectionarea continua a personalului pentru a satisface exigentele clientilor si criteriile de calitate ale companiei.

Suntem o companie 100% privata, pe care vã puteti baza de fiecare datã, 24 de ore din 24.

 

Garnituri | Despre noi | Contact
Copyright © 2004 Microplasma. All rights reserved.

webdesign www.gamatel.ro